Jäsen- ja liittymismaksut

• Hirviporukan liittymismaksu on 150 €

Luvat ja lupamaksut

• Vesilinnut 10 €/vrk, 25 €/5 vrk ja 50 €/kausi
  • Jänislupa 10 €/vrk, 25 €/5 vrk yhtäjaksoinen lupa 3 jänistä lupavuorokautta kohden, 75 €/kausi
  • Maalintulupia 40 kpl. 25 €/vrk. Riekko rauhoitetaan. Kaksi lupavuorokautta myydään kerralla. Luvat on käytettävä ennen uusien lupien ostamista.  Yhden linnun vuorokausikiintiö, pois lukien metsolinnut.. Seuranjäsen on oltava mukana.
  • Kyyhkyn metsästys 10 €/vrk ja 50 € kausi
  • Mökkiläisen kausilupa 85 € /hlö, ei saa ampua metsolintua. Vain mökkiläinen ja perheenjäsen saa metsästää
  • Majavan pyyntilupa 30 €/kausi
  • Ketun ja supin tapporaha 20 €/ kettu ja supi. Tapporaha maksetaan sitten, kun kaksi henkilöä on varmistanut kaadot ja kaadoista on esitetty kaatokoordinaatit. Vieraslupa 10 €/kausi.
  • Ilveslupa 15 e/vrk, 40 e/vko ja 60 e/kausi. Vieraalla on oltava seuran jäsen mukana.
  • Karhun metsästys lohkon puitteissa, 15 €/vrk, 40 €/vko ja 60 €/kausi.  Vieraalla on oltava seuran jäsen mukana ja jäsenellä enintään viisi vierasta kerallaan.
  • Metsäkauris rauhoitetaan.

Seuran tilinumero on
FI15 4600 0010 7156 50

Vuoden 2018 jäsenkortit on postitettu. Ilmoittakaa sihteerille, jos kortti ei ole saapunut perille.
Ilmoittakaa osoitemuutoksenne sihteerille sähköpostilla